Menu
Oplev en kulinarisk rejse hos Saga. Vores menuer, illustreret nedenfor, er blot eksempler på vores kreative og inspirerende retter. På Saga tilbyder vi skræddersyede løsninger og tilpasser vores menuer til dine specifikke behov og ønsker. Vores passion er at servere unikke smagsoplevelser, der vil forbløffe og glæde dig og dine gæster. Lige fra personlige arrangementer til store begivenheder, vi er dedikerede til at levere en service af høj kvalitet og mad, der taler for sig selv.
Forret:(Portions anrettet)
-Ceviche af Laks med soya/sesam vinagrette med mango og syltede rødløg samt urter.
– Hjemmebagt brød og pisket smør
Mellemret:
– Rørt tatar på dansk okse med trøffelcreme, vesterhavsost, kapers og sprød kartoffel
Frisker:
– Gin/tonic shot med rosmarin og agurk
Hovedret: (Tableshare)
– Rosastegt striploin med hvidløg og timian
– Braiseret gris med rosmarin og appelsin
– Kylling supreme med merian og dijon
– Små stegte kartofler vendt med løvstikke
– Grillede asparges og svampe med lynstegt grønkål og kerner
– Romaine med cæsardressing, parmesan og sprød serrano
– Sauce jus
– Sauce bearnaise.
Dessert: (Portions anrettet)
Gateau Marcel chokoladekage med vaniljeis og friske bær
Forret:
– Rørt krabbe med agurk, dild-emulsion, friske urter, bitre salater og syltede sennepskorn
– Hjemmebagt brød og pisket smør
Mellemret:
– Cremet ærte-champagnesuppe med stegte kammuslinger, spirer og persilleolie
Hovedret:
– Stegt oksemørbrad med kraftige urter
– Culotte af lam med citron-gremolata
– Pommes anna med jordskokker og timian
– Kraftig sauce jus med salvie
– Variation af tomat med burrata og rødløg samt basilikum
– Årstidens bagte grøntsager og rodfrugter vendt med trøffelolie
Dessert:
– Sprød espresso-sablé med mascarpone-hyldeblomst cremeux, friske bær og pistacie